Notice: register_sidebar helytelenül került meghívásra. Nem került megadásra id ehhez az oldalsávhoz: "". Ezért, az alapértelmezett "sidebar-1" érték lesz használatban. Kézzel állítsuk át id értékét, erre: "sidebar-1", azért, hogy ez az üzenet ne jelenjen meg, és megtartsuk az oldalsáv jelenlegi tartalmát. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 4.2.0 verzióban került hozzáadásra.) in /home/pannergy/public_html/gyori-geotermia.hu/wp-includes/functions.php on line 4193
Projektek | Győri Geotermia Projekt

Projektek

Geotermia, szaktudás a környezetbarát autógyártásért

Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „Helyi hő és/vagy hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” KEOP-2012-4.10.0/B számú Európai Uniós forrást hasznosító pályázati konstrukcióban a PannErgy Nyrt. tagvállalatának tulajdonában álló DD Energy Termelő és Szolgáltató Kft. “Geotermia, szaktudás a környezetbarát autógyártásért” pályázati projektje egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

bővebben…

Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben

Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „Helyi hő és/vagy hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” KEOP-2012-4.10.0/B számú Európai Uniós forrást hasznosító pályázati konstrukcióban a PannErgy Nyrt. tagvállalatának tulajdonában álló Arrabona Geotermia Kft. “Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben” pályázati projektje egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

bővebben…

Várható eredményeink

méter teljes nyomvonal hossz

ezer m³-el kevesebb földgáz-felhasználás

tonnával kevesebb évi szén-dioxid kibocsátás

lakás távfűtése geotermikus energiával

↓