Notice: register_sidebar helytelenül került meghívásra. Nem került megadásra id ehhez az oldalsávhoz: "". Ezért, az alapértelmezett "sidebar-1" érték lesz használatban. Kézzel állítsuk át id értékét, erre: "sidebar-1", azért, hogy ez az üzenet ne jelenjen meg, és megtartsuk az oldalsáv jelenlegi tartalmát. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 4.2.0 verzióban került hozzáadásra.) in /home/pannergy/public_html/gyori-geotermia.hu/wp-includes/functions.php on line 4193
Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben | Győri Geotermia Projekt

Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben

Mintegy egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a PannErgy tulajdonában álló Arrabona Geotermia Kft. az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „Helyi hő és/vagy hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” pályázati konstrukcióban a „Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben” pályázati projektje. A geotermikus hőt hasznosító beruházást a PannErgy a Győri Geotermikus Projekt részeként valósítja meg.

A Projekt keretében a PannErgy Nyrt. Miskolchoz hasonlóan Győrben is meg kívánja valósítani azt a geotermikus rendszert, amely hozzájárul a Nemzeti Energiastratégiában megfogalmazott célok eléréséhez. A geotermikus rendszeren keresztül szállított hőenergia révén Győr városában csökkenhet a fosszilis energia felhasználás, ezzel párhuzamosan a kibocsátott káros anyag mennyisége is.

2014. szeptember 25-én az Arrabona Geotermia Kft. 15 éves hőszállítási szerződést kötött a GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.-vel (GYŐR-SZOL Zrt.).

Projekt adatok

Kedvezményezett: Arrabona Geotermia Kft.
Projekt címe: Gazdasági megújulás geotermikus energia hasznosításával Győrben
Támogatás összege: 999,92 millió Ft
Támogatás mértéke: 28,5 %
Projekt tervezett befejezésének ideje: 2015
Projekt azonosító:  KEOP-4.10.0/B-12-2013-0011
↓