Notice: register_sidebar helytelenül került meghívásra. Nem került megadásra id ehhez az oldalsávhoz: "". Ezért, az alapértelmezett "sidebar-1" érték lesz használatban. Kézzel állítsuk át id értékét, erre: "sidebar-1", azért, hogy ez az üzenet ne jelenjen meg, és megtartsuk az oldalsáv jelenlegi tartalmát. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 4.2.0 verzióban került hozzáadásra.) in /home/pannergy/public_html/gyori-geotermia.hu/wp-includes/functions.php on line 4193
A PannErgy Csoport fapótlási munkálatokat végez Győrben | Győri Geotermia Projekt

A PannErgy Csoport fapótlási munkálatokat végez Győrben

A PannErgy leányvállalata a DD Energy Termelő és Szolgáltató Kft. fapótlási munkálatokat kezdett meg Győrben, amely a Győri Geotermikus Projekt távvezeték megépítése miatt kiemelt növényzet helyreállítását szolgálja. Győr Megyei Jogú Város több helyszínén, összesen 454 darab díszfa ültetésére kerül sor.

A Győri Geotermikus Projekt részét képező mintegy 17 km hosszú távvezeték építési munkái miatt 85 db közterületi fa kivágására kényszerült a Társaság. A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.-vel részletes egyeztetés mellett került meghatározásra, hogy Győr Város mely területére kerüljenek új fák telepítésre, annak érdekében, hogy legjobban fejleszteni tudja a győri városképet. A mai napon, több helyszínen indultak el a kertészeti munkálatok. A fapótlási terv szerint a kiemelt növényzet pótlására mindösszesen 454 darab, jelentős díszértéket fejlesztő fafajok (gömbjuhar, gömbmeggy, oszlopos gyertyán, gömbakác) ültetésére kerül.

„A PannErgy Csoport mindig kiemelt figyelmet fordít a környezet megóvására, és az esetleges károk maradéktalan helyrehozatalára. A Társaság Győr Megyei Jogú Város zöld területének bővüléséhez, illetve a nagyvárosi lét törékeny harmóniájának megőrzéséhez kíván hozzájárulni a mai napon megkezdett díszfák ültetésével.”– nyilatkozta Bokorovics Balázs a PannErgy Nyrt. Igazgatótanács elnöke.

↓