A PannErgy Csoport fapótlási munkálatokat végez Győrben

A PannErgy leányvállalata a DD Energy Termelő és Szolgáltató Kft. fapótlási munkálatokat kezdett meg Győrben, amely a Győri Geotermikus Projekt távvezeték megépítése miatt kiemelt növényzet helyreállítását szolgálja. Győr Megyei Jogú Város több helyszínén, összesen 454 darab díszfa ültetésére kerül sor.

A Győri Geotermikus Projekt részét képező mintegy 17 km hosszú távvezeték építési munkái miatt 85 db közterületi fa kivágására kényszerült a Társaság. A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.-vel részletes egyeztetés mellett került meghatározásra, hogy Győr Város mely területére kerüljenek új fák telepítésre, annak érdekében, hogy legjobban fejleszteni tudja a győri városképet. A mai napon, több helyszínen indultak el a kertészeti munkálatok. A fapótlási terv szerint a kiemelt növényzet pótlására mindösszesen 454 darab, jelentős díszértéket fejlesztő fafajok (gömbjuhar, gömbmeggy, oszlopos gyertyán, gömbakác) ültetésére kerül.

„A PannErgy Csoport mindig kiemelt figyelmet fordít a környezet megóvására, és az esetleges károk maradéktalan helyrehozatalára. A Társaság Győr Megyei Jogú Város zöld területének bővüléséhez, illetve a nagyvárosi lét törékeny harmóniájának megőrzéséhez kíván hozzájárulni a mai napon megkezdett díszfák ültetésével.”– nyilatkozta Bokorovics Balázs a PannErgy Nyrt. Igazgatótanács elnöke.

↓