Az eddigi legmagasabb havi zöldhő értékesítés márciusban a PannErgy-nél

Az átlagosnál enyhébb fűtési idény ellenére kiemelkedő havi hőértékesítési eredményt produkált a PannErgy Csoport. Az idei év március hónapjában a Miskolci és a Győri Geotermikus Rendszerek összesen 172 ezer GJ-t meghaladó hőt adtak át szerződött partnereinek.

A 2016. február hónapban elért kimagasló napi geotermikus hő beadási teljesítményt sikerült fenntartania a PannErgy Csoportnak. A 2015-2016-os fűtési időszakban tapasztalt, az évszakhoz képest magas téli átlaghőmérsékletnek, és a megvalósított precíz szabályozó rendszereknek köszönhetően, március hónapban 172 637 GJ zöldhőt sikerült értékesítenie a Társaság hőtermelő egységeinek. A geotermikus rendszerek kialakítása során megvalósított szabályozhatóság lehetőséget biztosít a fogyasztói végpontokon a lehető legtöbb zöldhő átadására, ide értve a másodlagos hőfogyasztás kiszolgálását is.

„Győrben egy olyan beruházást készítettünk elő, amely számításaink szerint átlagosan 200 000 GJ-ra növelheti a Miskolci és a Győri Geotermikus Rendszerek havi zöldhő beadási mennyiségét a fűtési idény november-márciusi időszakában. A beruházási program elindítását május-júniusra tervezzük, amelynek hatása már a 2016-2017-es, következő fűtési szezonban jelentkezik.” – nyilatkozta Bokorovics Balázs a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke.

↓