Notice: register_sidebar helytelenül került meghívásra. Nem került megadásra id ehhez az oldalsávhoz: "". Ezért, az alapértelmezett "sidebar-1" érték lesz használatban. Kézzel állítsuk át id értékét, erre: "sidebar-1", azért, hogy ez az üzenet ne jelenjen meg, és megtartsuk az oldalsáv jelenlegi tartalmát. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 4.2.0 verzióban került hozzáadásra.) in /home/pannergy/public_html/gyori-geotermia.hu/wp-includes/functions.php on line 4193
Arrabona Geotermia Kft. támogatási szerződést írt alá | Győri Geotermia Projekt

Arrabona Geotermia Kft. támogatási szerződést írt alá

Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „Helyi hő és/vagy hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” KEOP-2012-4.10.0/B számú európai uniós forrást hasznosító pályázati kiírás keretében nyertes projekt támogatási szerződését írta alá a PannErgy tulajdonában álló Arrabona Geotermia Kft.

A Társaság tájékoztatási kötelezettségének eleget téve 2013. szeptember 20-án bejelentette, hogy mintegy egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Arrabona Geotermia Kft. az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „Helyi hő és/vagy hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” pályázati konstrukcióban. A projekthez kapcsolódó támogatási szerződés a tegnapi napon aláírásra került. Az Európai Uniós forrás lehetőséget ad a Társaságnak a Győri Geotermikus Projekt megvalósítására.

„A projekt keretében megvalósuló termelő- és visszasajtoló kutak optimális kialakítása és lemélyítése érdekében szeptemberben Társaságunk szeizmikai méréseket végeztetett a kijelölt fúrási területek szűkebb környezetében. Ezzel az előzetes adatoknál jelentősen pontosabb geológiai információk állnak rendelkezésünkre, amelyek tovább növelik a sikeres kútfúrások esélyeit. Az eredmények kiértékelése több szakértő bevonásával jelenleg folyamatban van, amelyek függvényében várhatóan 2014. első félévében megvalósulhat a termelő és visszasajtoló kutak fúrása. – nyilatkozta Tóth Péter a PannErgy Nyrt. vezérigazgatója”.

↓